Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Oliver

Scan-Zeit bei PVACut

Recommended Posts

Guest Oliver

Hallo!

 

Normalerweise werden die PVA-Dateien bei mir mit durchschnittlich 35-50 MB/Sek. bei PVACut eingelesen, manchmal aber leider nur mit 3-4 MB/Sek. Weiß jemand woran das liegt?

 

Usually PVA-files are scanned with 35-50 MB/sec. in PVACut, sometimes the speed is as low as 3-4 MB/sec. Any ideas?

 

 

Bis dann, Oliver

Share this post


Link to post
Klausing

Hast Du verlorene Videoframes oder eine stark fragmentierte Platte?

have you lost video frames or an or a fragmented (i hope this is the right word) harddisk?

Share this post


Link to post
Guest Oliver

Hallo!

 

Nein, eigentlich nicht. Mir ist nur aufgefallen, dass sich bei den langsamen Dateien auch das Videofenster nicht öffnet. Das Problem tritt auch direkt von Anfang an auf, es wird nicht während des Einlesens langsamer. :rolleyes: Jedenfalls werden keine Fehler angezeigt, wenn ich die Datei durch PVAStrumento laufen lasse (naja, alle Fehlerarten zeigt das Programm wohl auch nicht an).

 

Bis dann, Oliver

Share this post


Link to post
matthiku

Welche Version von PVAStrumento hast du im Einsatz?

Which Version of PVAStrumento are you using?

 

Die neueste ist 2.0.26, aeltere zeigen womoeglich noch nicht alle Fehler an.

The newset is 2.0.026, whereby older ones may not discover all errors.

 

Cheers,

Matthy

Share this post


Link to post
Guest Oliver

Hello!

 

I'm using the newest version of PVAStrumento and PVACut. This problem occurs quite rarely, but when it does, it's annoying. I've been able to convert the files to MPG2-PS with PVAStrumento without problem! so that I could cut the DivX at the end. There's always some kind of work-around... :rolleyes:

 

 

Bye, Oliver

Share this post


Link to post
cybercop

The same effects take place at my system. It`s impossible for me to detect a reason for this. Sometimes the scan performs very slowly (3-4Mb/s)

and sometimes rather quickly (about 30 Mb/S). But it isn`t a serious problem.

 

cu

 

cybercop

Share this post


Link to post
arrowsteam

Hallo, das Gleiche hatte ich auch. Am einfachsten lässt sich das beheben, wenn du kurz nach Beginn des Scans in dem Ordner, wo die .pva-Datei gespeichert ist, nur einmal mit der linken Maustaste auf diesen file klickst. Dann scant es wieder mit über 50Mb/s.

tyll

Share this post


Link to post
Guest Oliver

Gute Reaktionszeit, immerhin nur 25 Monate...

 

Bis dann

Share this post


Link to post
Derrick

..war mir erst gar nicht aufgefallen. Nur die verwendung von pva machte mich etwas stutzig :(

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×