Jump to content
Sign in to follow this  
jackyboy

tmpstream.asf has only 1 stream - audio - and http server buffers all

Recommended Posts

jackyboy

tmpstream.asf has only one stream - audio - and the http server windows media player buffers all day without the stream ever playing. I have tried elecard, auto, nvidia. What is the problem?

 

tx

Share this post


Link to post
jackyboy

I should point out that I looked at it using asfview.exe. Also, the data object is 50 bytes, and it is the whole file is 4.86 kb. The file seems to update once when I hit stream, and then it is locked but doesn't change.

Share this post


Link to post
jackyboy

I should also point out that I am playing pre-recorded files. Mpeg, mpg, asf,wmv.

Share this post


Link to post
Lars_MQ

most likely the video decoder is the problem.

Share this post


Link to post
jackyboy

I've tried a bunch of different codecs. Same result. Except with intervideo, the html page never loads and the http streamer doesn't seem to start at all.

 

wmvencod.dll hasn't been accessed in two days. Does that tell me anything?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...