Jump to content
Sign in to follow this  
yakov2905

Transcoding on NVENC stopped working after 2.1.4 update.

Recommended Posts

yakov2905

Hi.

I configured ffmpegprefs.ini to transcode on GPU many times/versions ago, and all worked fine before last 2.1.4 update.

If I downgrade DMS to 2.1.2 , GPU transcode resumes to work.

In support.zip you can fing ffmpegpref.ini, I not configured all lines to work (some of them wrongly configured). 

Only TS streams which contains input format description are right and working on 2.1.2, for instance - this most used config, 100% working: [TS H264 Low-Mid 1000 kbit]

GPU:

Spoiler


[Display]
Operating System:    Windows 10 Pro, 64-bit
DirectX version:    12.0 
GPU processor:        Quadro P400
Driver version:        391.58
Direct3D API version:    12
Direct3D feature level:    12_1
CUDA Cores:        256 
Core clock:        1227 MHz 
Memory data rate:    4010 MHz
Memory interface:    64-bit 
Memory bandwidth:    32.08 GB/s
Total available graphics memory:    6110 MB
Dedicated video memory:    2048 MB GDDR5
System video memory:    0 MB
Shared system memory:    4062 MB
Video BIOS version:    86.07.39.00.0B
IRQ:            Not used
Bus:            PCI Express x16
Device Id:        10DE 1CB3 11BE10DE
Part Number:        G212 0500

[Components]

nvui.dll        8.17.13.9158        NVIDIA User Experience Driver Component
nvxdplcy.dll        8.17.13.9158        NVIDIA User Experience Driver Component
nvxdbat.dll        8.17.13.9158        NVIDIA User Experience Driver Component
nvxdapix.dll        8.17.13.9158        NVIDIA User Experience Driver Component
NVCPL.DLL        8.17.13.9158        NVIDIA User Experience Driver Component
nvCplUIR.dll        8.1.940.0        NVIDIA Control Panel
nvCplUI.exe        8.1.940.0        NVIDIA Control Panel
nvWSSR.dll        23.21.13.9158        NVIDIA Workstation Server
nvWSS.dll        23.21.13.9158        NVIDIA Workstation Server
nvViTvSR.dll        23.21.13.9158        NVIDIA Video Server
nvViTvS.dll        23.21.13.9158        NVIDIA Video Server
nvLicensingS.dll        6.14.13.9158        NVIDIA Licensing Server
NVSTVIEW.EXE        7.17.13.9158        NVIDIA 3D Vision Photo Viewer
NVSTTEST.EXE        7.17.13.9158        NVIDIA 3D Vision Test Application
NVSTRES.DLL        7.17.13.9158        NVIDIA 3D Vision Module
nvDispSR.dll        23.21.13.9158        NVIDIA Display Server
NVMCTRAY.DLL        23.21.13.9158        NVIDIA Media Center Library
nvDispS.dll        23.21.13.9158        NVIDIA Display Server
NVCUDA.DLL        23.21.13.9158        NVIDIA CUDA 9.1.84 driver
nvGameSR.dll        23.21.13.9158        NVIDIA 3D Settings Server
nvGameS.dll        23.21.13.9158        NVIDIA 3D Settings Server

 

support.zip

Share this post


Link to post
yakov2905

Resolved,

FFmpeg issue.

Updated to last FFmpeg version.

Share this post


Link to post
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...